МУНІЦИПАЛИ ПОДАРУВАЛИ КИЯНИНУ ДРУГИЙ ДЕНЬ НАРОДЖЕННЯ, КОЛИ ВИТЯГУВАЛИ ЙОГО З ВОДИ ПІСЛЯ ПАДІННЯ З ПІШОХОДНОГО МОСТУ

Це стало відомо зі сторінки КО «Муніципальна Охорона» у Facebook.

Працівники пішого патруля КО «Муніципальна Охорона» під час охорони правопорядку на Трухановому острові стали свідками падіння молодого чоловіка з Пішохідного мосту у парку «Пергола». Молодик якось дивно поводив себе на мосту: чи випробував долю, чи перевіряв свої сили, однак в один із моментів не втримався і звалився у воду.

Під час падіння хлопець сильно вдарився боковою частиною тіла та на певний час скрився під водою. Коли він виплив – було зрозуміло, що йому дуже зле, людина ледве доплила до опори та завдяки цьому утримувалася на плаву. У цей час до нього вже підпливав один з співробітників КО «Муніципальна Охорона», який встиг роздягнутися та у холодній вересневій воді намагався врятувати постраждалого. До муніципала у воді доєднався ще один пловець, який теж став свідком падіння, і вони разом повільно змогли доставити молодика на берег.

Коли йшла рятувальна операція, другий патрульний муніципал вистиг викликати швидку допомогу, рятувальників та екіпаж патрульної поліції. Під час надання допомоги киянину, з’ясувалося, що саме сьогодні він відзначав у парку «Пергола» своє 24 -х річчя. Відзначав з спільно з друзями та алкоголем. Коли доза алкоголя перевищила норму – іменинник вирішив перевірити свою долю балансуванням на мосту. Алкоголь переміг.

Медики констатували у постраждалого серйозні забої бокової частини тіла, він потребував надання стаціонарної лікарської допомоги, тому його відразу госпіталізували. Його життю вже точно, завдяки муніципалам, нічого не загрожує. Але здається, сьогодні у нього водночас із першим стався і другий День народження.

Оставьте комментарий