Військовослужбовець — водій  народного депутата? 

В резонансному ДТП в якому постраждав народний депутат України Ігор Копитін з‘явились нові цікаві факти. 

Як повідомляють джерела, ДТП сталося близько 23:31 в ніч на 28 серпня 2024 року на трасі Київ-Одеса, поблизу міста Біла Церква, коли особистий  автомобіль народного депутата — Toyota Land Cruiser Prado на великій швидкості врізався в бетонну перешкоду автотраси Київ-Одеса.

На пасажирському сидінні перебував Ігор Копитін, депутат Верховної Ради України. А ось водієм особистого авто народного депутата виявився військовослужбовець військової частини А0515 — Мащенко Олександр. Про це стало відомо журналістам із джерел.

Обох постраждалих було доставлено до реанімаційного відділення Білоцерківської міської лікарні. Подія викликає чимало запитань. По-перше, чому військовослужбовець, який повинен виконувати службові обов’язки у військовій частині, перебував за кермом авто народного депутата? По-друге, що спричинило таку небезпечну поїздку на високій швидкості пізно вночі? І нарешті, чому військовослужбовець виконував функції водія народного депутата, коли в країні тривають активні військові дії, і кожен військовий має бути залучений до виконання своїх безпосередніх обов’язків?

Ці питання потребують ретельного розслідування з боку правоохоронних органів. Результати цього розслідування можуть дати відповідь на те, чи були порушені службові обов’язки, та якими були причини, які призвели до цієї серйозної автокатастрофи.

Оставьте комментарий